maniei.ir

یاد من باشد فردا حتما باور این را بکنم، که دگر فرصت نیست و بدانم که اگر دیر کنم ،مهلتی نیست مرا و بدانم که شبی خواهم رفت و شبی هست، که نیست، پس از آن فردایی

maniei.ir

یاد من باشد فردا حتما باور این را بکنم، که دگر فرصت نیست و بدانم که اگر دیر کنم ،مهلتی نیست مرا و بدانم که شبی خواهم رفت و شبی هست، که نیست، پس از آن فردایی

شبکه در ویندوز ویستا

بیشتر شبکه ها، چه از تکنولوژی بی سیم استفاده کنند چه از تکنولوژی سیمی، از TCP/IP بهره میگیرند. منظور از TCP/IP مجموعه پروتکلی است که متشکل از Transmission Control Protocol (TCP) و (IP) Internet Prptocol است. TCP پروتکلی اتصال گرا است که برای ارتباطات end-to-end طراحی شده است. منظور از IP پروتکل کار با اینترنت است که برای جابه جایی بسته های داده در شبکه مورد استفاده قرار میگیرد. دو نسخه از IP مورد استفاده قرار میگیرند:

·         (IPv4) Ipv4:Ip version 4 نسخه اصلی IP است که امروزه در شبکه ها از جمله در اینترنت مورد استفاده قرار میگیرد. IPv4 دارای آدرس های 32  بیتی است.

·         (IPv6) IPv6: Ip version 6 نسخه بعدی IP است که دارای آدرس های 128  بیتی است.

هرچند بیشتر کامپیوتر ها فقط IPv4 استفاده میکنند ، اما IPv6 به تدریج جایگاه خود را یافته و حتی ممکن است در آینده نزدیک جایگزین IPv4 شود. چرا؟ IPv4 فقط آدرس های منحصر به فرد 2^32 امکان استفاده میدهد. هرچند آدرس های منحصر به فرد 967،294،4 و 296  ممکن است بسیار حجیم به نظر برسند ، اما با در نظر گرفتن ابزارهای محاسبه متعددی که امروزه در دنیای ارتباطات وجود دارند واقعا این طور نیست . به همین دلیل است که ما به IPv6 نیاز داریم که دارای فضای آدرسی تقریبا نامحدود است و به همین دلیل است که کامپیوتر هایی که Windows Vista در آن ها اجرا میشود به صورت پیش فرض در پیکربندی خود هم از IPv4 و هم از IPv6 استفاده میکنند.
ضمنا در ویندوز ویستا تغییرات دیگری نیز در هسته مولفه های شبکه داده شده است. در ویندوز ویستا پیاده سازی جدیدی از لایه پرتکول TCP/IP ارائه شده است که با نام لایه نسل جدید TCP/IP شناخته میشود. این لایه طراحی جدیدی از عملکرد TCP/IP هم برای IPv4 و هم برای IPv6 است. این ویژگی جدید از موارد زیر پشتیبانی میکند:

·         بهبود خودکار دریافت در ویندوز: انتقال های TCP را برای میزبان گیرنده داده بهینه سازی میکند به این ترتیب که اندازه بافر حافظه برای ذخیره سازی داده ورودی را براساس شرایط جاری شبکه به صورت خودکار مدیریت میکند.

·         TCP مرکب (CTCP) : انتقالهای TCP را برای میزبان فرستنده بهینه سازی میکند به این ترتیب که مقدار داده ارسال شده در یک اتصال را به مقدار چشمگیری افزایش داده و در عین حال سایر اتصالات TCP را بدون تغییر باقی میگذارد.

·         تشخیص دست نیافتنی بودن سایر گره ها: مشخص میکند چه زمانی گره های مجاور از جمله router ها دیگر دست نیافتنی هستند و شرایط را گزارش میکند.

·         آزمایش مجدد پل ارتباطی به صورت خودکار: پل ارتباطی دست نیافتنی را دوباره مرتبا مورد آزمایش قرار میدهد تا قابل دسترس شود.

·         تشخیص خودکار Black Hile Router: از قطع اتصالات TCP به دلیل مداخله routerها ، قطعات بزرگ TCP، انتقال مجدد یا پیغامهای خطا جلوگیری میکند.

·         مولفه های routing: مانع از ارسال ترافیک ناخواسته بین رابط میشود. برای این منظور یک یا چند رابط را با جلسه راه اندازی همراه میکند که دارای جداول routing خاص خود هستند.

·         چاچوب تشخیص شبکه: ساختار قابل بسطی ارائه میدهد که به کاربران امکان بازیابی و رفع اشکالات  اتصالات شبکه را میدهند.

·         آمار گسترده TCP: مشخص میکند آیا مرکز عملکرد اتصال در برنامه فرستنده ، برنامه گیرنده یا در شبکه قرار دارد.

·         محیط ف*ی*ل*ت*ر سازی ویندوز: رابط های برنامه نویسی کاربردی (APIها) را برای گسترش ساختار ف*ی*ل*ت*رسازی TCP/IP ارائه میدهد به صورتی که میتواند از ویژگی های بیشتری پشتیبانی کند.

لایه نسل جدید TCP/IP به منظور بهینه سازی توان عملیاتی در محیطهایی با اتلاف بالا، از استاندارد Requests For Comments (RfCs) 2582,2883,3517 و 4138 پشتیبانی میکند. این تغییرات به لایه نسل جدید TCP/IP امکان میدهند:

·         نحوه استفاده از الگوریتم بازیابی سریع TCP را اصلاح کند. الگوریتم جدید توان عملیاتی سریع تری را ارائه میدهد. برای این منظور زمانی که چندین قطعه در پنجره داده گم میشوند، فرستنده سرعت ارسال را افزایش داده و پیام تاییدی را دریافت میکند که فقط بخشی از داده با موفقیت دریافت شده است. الگوریتم پیشین فقط در مورد یک بخش گم شده خوب عمل میکرد، اما زمانی که چندین بخش گم شده وجود داشته باشد خوب عمل نمیکند.

·         استفاده از گزینه Selective Acknowledgement (SACK) را برای TCP بهبود میبخشد. این گزینه در حال حاضر به گیرنده امکان میدهد تا چهار بلوک ناپیوسته داده دریافت شده را مشخص کرده و بسته ها را تکثیر کند. حال فرستنده میتواند تصمیم بگیرد چه زمانی قطعه ای غیر ضروری را ارسال کرده است و رفتار خود را اصلاح کند تا از ارسال قطعات غیر ضروری در آینده جلوگیری شود.

·         الگوریتم بازیابی اتلاف مبتنی بر SACK را برای TCP معرفی میکند. این الگوریتم جدید امکان استفاده از اطلاعات SACK را برای بازیابی اتلاف فراهم میکند، زمانی که چندین قطعه در مقصد دریافت نشده باشند، فرستندگان TCP میتوانند پیامهای تائید را دریافت کرده و بازیابی را بسیار سریع تر و موثر تر انجام دهند.

·         ضرب العجل مجدد داده (RTO) را برای TCP مشخص میکند. به این ترتیب میتوان افزایش ناگهانی و موقتی در RTOها را اصلاح کرده و مانع از انتقال مجدد قطعات ناخواسته شد.

آشنایی با لایه دوگانه و بهبود مدیریت IP

همان طور که قبلا هم ذکر شد، کامپیوترهایی که ویندوز ویستا در آن ها اجرا میشود به صورت پیش فرض هم از IPv4  و هم از IPv6 در پیکربندی خود برخوردارند. در نسخه های قدیمی تر ویندوز فقط از IPv4 به صورت پیش فرض استفاده میشد.
windows vista به کمک دو لایه دوگانه نسل جدید TCP/IP میتواند هم از IPv4 و هم از IPv6 پشتیبانی کند. این لایه از نوعی پیاده سازی IP کمک میگیرد که در آن IPv4 و IPv6 از لایه های مشترکی برای فریم بندی و انتقال استفاده میکنند. چون در IPv4 windows vista و IPv6 به صورت پیش فرض فعال میباشند، نیازی به نصب مولفه های جداگانه برای پشتیبانی از IPv6 نیست.
ویندوز ویستا برای پویا سازی بیشتر IPv6 از ویژگی های مختلفی بهره میگیرد. این ویژگی ها از موارد زیر نیز پشتیبانی میکنند:

·         مفسرهای متقارن آدرس های شبکه NAT : (NATs) متقارن، آدرس داخلی (محرمانه) و شماره پورت به آدرس های خارجی (عمومی) مختلف و پورت ها را بر اساس آدرس مقصد نگاشت میکند. این رفتار جدید به یکی از ویژگی های IPv6 به نام Teredo امکان میدهد تا نقش میانجی را در کامپیوترهای میزبان متصل به اینترنت بازی کند.

·         امنیت IP در IPv6 : windows vista از IP Security برای ترافیک IPv6 به همان صورتی استفاده میکند که از ترافیک IPv4 پشتیبانی میکند. در نتیجه IPv6   میتواند از internet Key Exchange (IKE) و کدگذاری داده درست مانند IPv4 استفاده کند. بنابراین میتوان امنیت ترافیک IPv6 را درست مانند ترافیک IPv4 تامین کرد. زمانی که ف*ی*ل*ت*ر IP را به عنوان بخشی از فهرست ف*ی*ل*ت*ر IP در راهکارهای IP Security Policies پیکربندی میکنید، میتوانید هنگام مشخص کردن آدرس های IP منبع و مقصد، آدرس های IPv6 و پیشوندهای آدرس را نیز مشخص کنید.

·         IPv6 در پروتکل نقطه به نقطه PPPv6 : (PPPv6) به ترافیک معمول IPv6 امکان میدهد تا در اتصالات مبتنی بر PPP ارسال شود. این بدان معنا است که کلاینت های راه دور میتوانند از طریق اتصال تلفنی یا PPP در اتصالات مبتنی بر Ethernet (PPPoE) با ISP مبتنی بر IPv6 ارتباط برقرار کنند.

·         Multicast Listener Discoery version 2 (MLDv2): IPv6 routerها از MLDv2 برای شناسایی وجود مستمع های multicast و فراهم کردن پشتیبانی برای ترافیک multicast خاص منیع.

پیکر بندی تنظیمات IPv4 و IPv6

در windows vista میتوانید تنظیمات IPv4 و IPv6 را با استفاده از چندین کادر محاوره ای قابل دسترس از طریق کنسول Network Connections به صورت دستی پیکربندی کنید. روی Start کلیک کرده، سپس روی Control panel کلیک کنید. در Control panel در زیر عنوان Network And Internet روی گزینه View Network Status And Tasks کلیک کنید. روی اتصالی کلیک راست کرده و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید. در کادر محاوره ای Connection,s Properties روی گزینه Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) یا در صورت تمایل روی Internet protocol version 4 (TCP/IPv4) دابل کلیک کنید.
برای پیکربندی تنظیمات IPv4 میتوانید از کادر محاوره ای Properties برای مولفه Internet Protocol version 4 (TCP/IPv4 یا از فرمان های منوی زمینه Netsh Interface Ipv4 استفاده کنید. میتوانید IPv4 را برای برخی اتصالات غیر فعال کنید. برای این منظور باید کادرهای انتخاب کنار مولفه Internet Protocol version 4 (TCP/IPv4 را از میان خصوصیات اتصال از حالت تائید خارج کنید.
برای پیکربندی تنظیمات IPv6 میتوانید از کادر محاوره ای Properties برای مولفه (TCP/IPv6) یا از فرمان های منوی زمینه Netsh Inteface Ipv6 استفاده کنید. میتوانید Ipv6 را برای برخی اتصالات غیر فعال کنید. برای این منظور باید کادرهای انتخاب کنار مولفه (TCP/IPv6) را از میان خصوصیات اتصال از حالت تائید خارج کنید.

طرز استفاده از Network Center

زمانی که
میخواهید با ویژگی های شبکه در کامپیوتر خود کار کنید، باید کار را با
Network Center آغاز کنید. برای دسترسی به Network Center باید اقدامات
زیر را انجام دهید:

1.      روی start کلیک کرده و سپس روی control panel کلیک کنید.

2.      در control panel در زیر عنوان network and internet روی گزینه view network status and tasks کلیک کنید.

به محض دسترسی به network center، میتوانید از آن برای مدیریت تنظیمات کلی
شبکه و وضعیت شبکه استفاده کنید. زمانی که به شبکه ای متصل میشوید ،
network center خلاصه ای از پیکربندی شبکه را ارائه کرده و به شما امکان
میدهد تا وضعیت شبکه را تعیین کرده و تنظیمات را مشاهده کرده یا آن را
تغییر دهید.
سه منطقه اصلی در network center عبارتند از:

·        
Status: خلاصه ای از زیر ساخت شبکه را نشان میدهد. این نقشه نشان میدهد
آیا به شبکه متصل هستید و آیا میتوانید از طریق این شبکه به اینترنت
دسترسی یابید. زمانی که روی view full map کلیک میکنید، نقشه شبکه با
جزئیات بیشتر نشان داده میشود که در مورد آن در بخش استفاده از نقشه شبکه
بیشتر شرح خواهیم داد.

·         Networ Details: جزئیاتی در مورد
شبکه ای ارائه میدهد که کامپیوتر در حال حاضر به آن متصل است. این جزئیات
شامل اتصالات مورد استفاده است و این که آیا شبکه به اینترنت دسترسی دارد
یا خیر. با استفاده از لینک های ارائه شده میتوانید اتصالات مورد استفاده
و شبکه های لینک شده به این اتصالات را مدیریت کنید.

·        
General: خلاصه ای از تنظیماتی مانند Detection , Firewall و Sharing
کامپیوتر را ارائه میدهد. بسته به نوع پیکربندی ، گزینه های ارائه شده
ممکن است شامل Block، Allow و View Sharing Settings باشند.

در
بخشهای بعدی در مورد استفاده از Network Center برای مدیریت تنظیمات ،
نکاتی در مورد تشخیص و ترمیم ارتباط و مدیریت وضعیت شبکه بیشتر خواهید
آموخت.

مدیریت تنظیمات عمومی شبکه

در network center با
استفاده از تنظیمات پانل General میتوانید اتصالات کامپیوتر خود را فعال
یا غیر فعال کنید. اگر روی Block کلیک کنید، Firewall کامپیوتر تمام
دسترسی ها به شبکه را لغو میکند. زمانی که دسترسی لغو میشود، دیگر قادر
نخواهید بود به کامپیوترهای دیگر در شبکه یا در اینترنت دسترسی یابید، و
کامپیوترهای دیگر نیز نمیتوانند به کامپیوتر شما دسترسی یابند.
برای
اتصال مجدد کامپیوتر خود باید روی Allow کلیک کنید. زمانی که روی Allow
کلیک میکنید، Firewall کامپیوتر با وضعیت پیکربندی نرمال خود باز میگردد.
در این پیکربندی میتوانید به سایر کامپیوترهای موجود در شبکه یا اینترنت
دسترسی یابید و کامپیوترهای دیگر نیز میتوانند به کامپیوتر شما دسترسی
یابند.

نکته:
برای پیکربندی windows firewall با استفاده از
network center ، باید روی view sharing setting کلیک کنید. این لینک کادر
محاوره ای windows firewall را باز میکند که با استفاده از آن میتوانید
پیکربندی windows firewall را مدیریت کنید.

تشخیص و حل اشکالات اتصال به شبکه

زمانی
که اتصال شما به شبکه قطع میشود، network center نمایی اصلاح شده را نشان
میدهد. براساس این نما از پیکربندی شبکه، با یک نگاه درخواهید یافت که به
شبکه یا اینترنت متصل نیستند.
برای حل این مشکل، باید کابل شبکه یا
آداپتور بیسیم را بررسی کنید که به کامپیوتر شما متصل شده است. اگر کابل
شبکه یا آداپتور بیسیم به صورت صحیح متصل شده باشند، میتوانید روی
Diagnose Internet Connection در پنجره سمت چپ کلیک کنید تا ابزار جدید
windows network diagnostics نمایش دادخ شود. این ابزار از network
diagnostics framework استفاده کرده و به شما کمک میکند تا مشکلات خود در
ارتباط با اتصالات شبکه را حل کنید.
ابزار network diagnostics
framework برای حل مشکل اتصالات شبکه توصیه هایی گام به گام ارائه میدهد.
برای مثال این ابزار پیشنهاد میدهد که باید کابل شبکه را به آداپتور شبکه
کامپیوتر خود متصل کنید. زمانی که کابل را متصل کرده دوباره روی کادر رفع
اشکال کلیک میکنید، این ابزار دوباره شرایط را مورد بررسی قرار میدهد. اگر
مشکل تشخیص داده شود، ابزار به روند رفع اشکال ادامه میدهد. در غیر این
صورت کادری نمایش داده میشود که تائید میکند مشکل برطرف شده است.

مشاهده و مدیریت شبکه ها

در
network center برای پیمایش کامپیوترها و ابزارهای شبکه میتوانید روی
brows the network در پنجره سمت چپ کلیک کنید.در حین پیمایش شبکه از نمای
network استفاده میکنید. در مورد نام حوزه، گزینه های ارائه شده در نوار
ابزار نمای network به شما امکان میدهند تا active directory را جستجو
کرده، به شبکه متصل شده یا به network center برگردید. در هنگام کار
گروهی، گزینه های ارائه شده در نوار ابزار نمای network  به شما امکان
میدهند تا به شبکه متصل شده یا به network center برگردید. اگر در حین
پیمایش روی کامپیوتری دابل کلیک کنید، قادر خواهید بود ابزارهای همراه با
آن کامپیوتر مثلا چاپگر ها را نیز مشاهده کنید.
در network center
میتوانید اتصالات شبکه را ایجاد کنید. برای این منظور باید روی connect to
در پنجره شمت چپ کلیک کرده و سپس روی creat a new connection در کادر
محاوره ای connect to a network کلیک کنید. به این ترتیب ویزارد connect
to a network نمایش داده میشود. با استفاده از این ویزارد میتوانید شبکه
ای را اضافه کرده، اتصال شبکه مخصوص مجازی (VPN) یا اتصال تلفنی را ایجاد
کنید.
 
زمانی که به شبکه ای در محلی جدید متصل میشوید، پروفایل شبکه ایجاد میشود.
ویندوز میتواند تنظیمات جدید را در این محل ذخیره کرده و به صورت خودکار
از این تنظیمات در اتصال آتی به این شبکه استفاده کند. گاهی اوقات برای
اتصال به شبکه میتوانید از چندین روش استفاده کنید. برای مثال میتوانید از
کابل شبکه برای اتصال به شبکه استفاده کنید یا از اتصال بیسیم یا هر دو
کمک بگیرید. یا این که میتوانید چندین آداپتور شبکه داشته باشید و از آن
ها برای اتصال به چندین شبکه مختلف یا چندین اتصال به یک شبکه استفاده
کنید. با استفاده از مراحل زیر میتوانید ابزارها و اتصالات همراه با شبکه
جاری را مشخص کنید:

1.      روی start کلیک کرده و سپس روی control panel کلیک کنید.

2.      در control panel  در زیر عنوان network and internet روی viws network status and tasks کلیک کنید.

3.      اگر اتصال معتبری به شبکه دارید، روی personalize در بخش network status کلیک کنید.

4.      در کادر محاوره ای personalize settings جزئیات بیشتری در مورد شبکه ای نمایش داده میشود که در حال حاضر به آن متصل شده اید.

5.     
در کادر متن network نام پروفایل همراه با این شبکه نشان داده میشود.
میتوانید نام جدیدی را تایپ کرده و نام این پروفایل را تغییر دهید.

6.     
در کادر متن category گروه شبکه ای که به آن متصل شده اید به صورت محرمانه
یا عمومی نمایش داده میشود. با کلیک کردن روی switch category میتوانید
این گروه را تغییر دهید.

7.      در فهرست connections in use اتصالات مورد استفاده برای اتصال به شبکه جاری نمایش داده میشوند.

8.      برای مدیریت اتصالات باید ابتدا آن ها را انتخاب کرده و سپس روی یکی از دکمه های زیر کلیک کنید:

·        
Disconnect: به شما امکان میدهد تا اتصال بیسیم شبکه را قطع کنید. این
دکمه فقط زمانی قابل دسترس است که از اتصال بیسیم استفاده کرده باشید.

·        
Properties: کادر محاوره ای connection,s status را نمایش میدهد که با
استفاده از آن میتوانید جزئیات بیشتری در مورد پیکربندی TCp/IP را مشاهده
کرده و آن را مدیریت کنید.

·         Diagnose: ابزار windows network diagnostics را برای رفع اشکال ارائه میدهد.

·         روی ok کلیک کنید تا کادر محاوره ای status نمایش داده شود.

طرز استفاده از Network List

در
network list فهرستی از تمام شبکه هایی نمایش داده میشود که تا به حال
کامپیوتر شما به آنها اتصال داشته است. شبکه های مدیریت شده و مدیریت نشده
مجزا از هم فهرست بندی شده اند. برای دسترسی به network list مراحل زیر را
دنبال کنید:

1.      روی start کلیک کرده و سپس روی control panel کلیک کنید.

2.      در control panel در زیر عنوان network and internet روی view network status and tasks کلیک کنید.

3.      در network center روی network list در زیر عنوان see also در پنجره سمت چپ کلیک کنید.

Network
list دارای چندین نمای مختلف است. برای دسترسی به این نماها باید روی دکمه
view کلیک کرده و سپس نمای مورد نظر خود را انتخاب کنید. معمولا بیشتر از
نمای Details استفاده خواهید کرد.
با استفاده از نمای Details در network list میتوانید به سرعت به اطلاعات زیر دست یابید:

·         Name: نام پروفایل همراه با شبکه را نشان میدهد.

·         Status: وضعیت اتصال به شبکه را به صورت متصل (یا فعال) یا نامتصل (یا غیر فعال) نشان میدهد.

·         Last Connected: تاریخ و زمان آخرین اتصال به شبکه را نشان میدهد.

·         Type: نوع شبکه مثلا مدیریت شده یا مدیریت نشده را نشان میدهد.

نوار
ابزار network list به شما امکان میدهد تا به روش های مختلف با شبکه ها
کار کنید. دکمه های مختلفی که میتوانید مورد استفاده قرار دهید از این
قرارند:

·         Record Wireless Network: با کلیک کردن روی اسن
دکمه میتوانید ترتیب مورد نظر خود را برای استفاده از شبکه های بیسیم مشخص
کنید. برای تغییر ترتیب شبکه ها، آیتم مورد نظر خود را در فهرست جابه جا
کنید. ضمنا میتوانید پروفایل های شبکه را اضافه یا آنها را حذف کنید.

·         View Status And Properties: با کلیک کردن روی این دکمه، کادر محاوره ای Status برای شبکه انتخاب شده نمایش داده میشود.

·        
Remote Network: روی این دکمه کلیک کنید تا پروفایل همراه با شبکه حذف
شود. در صورت لزوم باید روی ok کلیک کنید تا حذف این اطلاعات مورد تائید
قرار گیرد.

توجه: برای بازگشت به network center باید روی دکمه
network center در نوار ابزار کلیک کنید. اگر روی نام شبکه مورد نظر خود
کلیک راست کنید منوی نمایش داده میشود که حاوی گزینه های Properties ,
Delete و Rename است.

طرز استفاده از Network Map

Network
map نیز از عملکرد تشخیص گره های مجاور استفاده میکند که در لایه نسل جدید
TCP/IP برای نمایش نمایی مفصل از شبکه مورد استفاده قرار میگیرد. نمای
مفصل network map کامپیوتر شما، کامپیوتر نزدیک به شما و ابزارهای نزدیک
به کامپیوتر شما را نشان میدهد. برای دسترسی به network map به شرح زیر
عمل کنید:

1.      روی start کلیک کرده و سپس روی control panel کلیک کنید.

2.      در control panel و در زیر عنوان network and internet روی view network status and task کلیک کنید.

3.      در network center در زیر عنوان network map روی view full map کلیک کنید.

اگر
سوالاتی در مورد زیر ساخت شبکه و مجوزهای مورد نیاز برای پیمایش شبکه
دارید، میتوانید از network map برای درک بهتر نحوه اتصال به شبکه و
ابزارهای نزدیک به خود استفاده کنید.

توجه:  گاهی اوقات network
map میتواند ابزارها یا کامپیوتر های نزدیک به شما را شناسایی کند، اما
نمیتواند محل آنها را در نقشه مشخص کند. اگر چنین اتفاقی رخ داد، فهرستی
از ابزارهای شناسایی شده را خواهید دید اما ابزارها در بخش پایینی پنجره
network map در محل های خود نمایش داده نمیشوند.

مشاهده و مدیریت اتصالات شبکه

Network
connections فهرستی از تمام اتصالات شبکه را نشان میدهد که برای استفاده
در کامپیوتر پیکربندی شده اند. با انجام اقدامات زیر میتوانید فهرستی از
اتصالات باز شبکه را به سرعت مشاهده کنید:

1.      روی start کلیک کرده و سپس control panel کلیک کنید.

2.      در control panel در زیر عنوان work and internet روی view network status and tasks کلیک کنید.

3.      در پنجره سمت چپ در network center روی mage network connections کلیک کنید.

Network
connection دارای چندین نمای متفاوت است. برای دسترسی به این نماها باید
روی دکمه view کلیک کرده و سپس نمای مورد نظر خود را انتخاب کنید. نمایی
که بیشتر مورد استفاده قرار خواهید داد نمای Details است.
با استفاده از نمای Details در network connection میتوانید به سرعت به اطلاعات زیر دست یابید:

·         Name: نام اتصال شبکه را نشان میدهد.

·         Type: وضعیت اتصال مثلا اتصال برقرار یا قطع اتصال را نشان میدهد.

·         Device Name: نوع و کارخانه سازنده آداپتور شبکه را نشان میدهد.

·         Phone # Or Host Adress: شماره تلفن مربوط به اتصال تلفنی یا آدرس میزبان مربوط به اتصال راه دور را نشان میدهد.

·         Owner: مالک اتصال مثلا system را نشان میدهد.

اگر
اتصال را انتخاب کنید، نوار ابزار network connection به شما امکان میدهد
تا به روشهای مختلف با اتصالات کار کنید. دکمه های ارائه شده عبارتند از:

·         Diagnose This Connection: ابزار windows network diagnostics را برای رفع اشکال باز میکند.

·        
View Status Of This Connection: کادر محاوره ای connection,s status را
نشان میدهد که با استفاده از آن میتوانید جزئیات بیشتری را در مورد
پیکربندی TCP/IP مشاهده کرده و آن را مدیریت کنید.

·        
Change Settings Of This Connection: کادر محاوره ای connection,s
properties را نشان میدهد که با استفاده از آن میتوانید پیکربندی TCP/IP
را مدیریت کنید.

نکته:  اگر روی اتصالی کلیک راست کنید، منوی میانبری نمایش داده میشود که گزینه های بیشتری را در اختیار شما قرار خواهد داد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد